23 mei KICK-OFF  SYNC Project

Op donderdag 23 mei wordt het SYNC project feestelijk gelanceerd. De kick-off vindt plaats van 16:00 en 18:00 uur bij café Smokin’ Barrels op Beukenplein 22 in Amsterdam-Oost. SYNC verbindt oude en nieuwe Amsterdammers onder de 30 jaar om sociaal contact met leeftijdsgenoten in Amsterdam te bevorderen.

 

Binnen het SYNC Project worden twee vrijwilligers en een statushouder gedurende 4-6 maanden aan elkaar gekoppeld. Zij gaan wekelijks sociale activiteiten met elkaar doen. Het hoofddoel is stadsgenoten met elkaar in contact brengen door leuke dingen te doen en zo gevoelens van isolatie en eenzaamheid te verminderen. Het SYNC Project heeft niets te maken met werkbegeleiding, studie of andere formele zaken en richt zich alleen op onderling contact. SYNC gelooft dat meer sociale interactie leidt tot meer verbinding in onze mooie stad.

 

In deze eerste ronde richt het SYNC Project zich uitsluitend op Amsterdam-Oost. De ambitie is om dit project in de toekomst stedelijk en daarna landelijk te maken. Uiteraard is de groei afhankelijk van het succes van deze eerste ronde. Wij nodigen jou daarom van harte uit om de start van SYNC met ons te vieren! Om je aan te melden voor het even klik hier

 

De Kick-off

Iedereen mag gezellig aanschuiven tijdens dit event. Na het nuttigen van een welkomstdrankje volgt een introductie van SYNC door Movement On The Ground, de non-profit organisatie dat zich inzet voor mensen in crisis. Daarna vertelt projectleider Isabel Sol over de avonturen die zij beleefde voordat dit project voldoende subsidie kreeg. Tot slot vertellen twee nieuwe Amsterdammers uit het projectteam hun verhaal. De kick-off wordt gesponsord door 3WO , oftewel de 3 wijzen uit Oost en WIJDOENMEE.NU 

Ook is hier de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de organisatie. Voor meer info over het project kijk op viia.nl/sync om je aan te melden voor het evenement klik hier.

 

Programma 23 mei @ Smokin’ Barrels

16.00 Ontvangst met SYNC cocktail

16:10 Officiële opening Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter

16:15  Korte uitleg SYNC door projectleider Isabel Sol en het verhaal van twee nieuwe Amsterdammers, Abeba en Nouraldin

16: 40   Lancering SYNC door Movement On The Ground

16:45 Let the synchronization begin! – lekker kletsen en muziek 

 

Wat danken 3WO en WIJDOENMEE voor jullie steun!