Ik zoek vrijwilligers

Onze vrijwilligerscoördinatoren staan voor je klaar om op professionele wijze een gemotiveerde vrijwilliger te werven en selecteren. Dit kan voor langdurige hulp zijn maar ook voor eenmalige activiteiten zoals een evenement of een klus.

Geef aan waar je naar op zoek bent en wij maken er een mooie vacature van. Open het onderstaande vacatureformulier en stuur het ingevuld aan ons terug. Onze vrijwilligerscoördinatoren gaan er mee aan de slag!

Voor bewoners: vacatureformulier
Voor organisaties/bewonersinitiatieven: vacatureformulier

Let op: betreft het een aanvraag vanuit een ander stadsdeel dan Amsterdam Oost, dan zijn er kosten aan verbonden. Klik hier voor verdere info.

De medewerkers van ViiA helpen je graag met het werven en selecteren van een vrijwilliger. ViiA vraagt geen financiële tegenprestatie. Wel vragen jou wel of je op jouw beurt nadenkt over wat je voor ons kunt terug doen. Bijvoorbeeld door een bericht op onze facebookpagina te plaatsen, een vermelding op je website te maken of door een poster van ViiA op te hangen.

Wil je meer te weten te komen over onze voorwaarden voor partners? Klik hier. Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden klik je hier.