Ik zoek vrijwilligerswerk

  • Wil je iets leuks doen en zinvol bezig zijn?
  • Zit je zonder werk en wil je geen gat in je cv?
  • Ben je met pensioen en blijf je graag betrokken bij de buurt terwijl je kennis en ervaring deelt met anderen?
  • Ben je veel thuis en zou je graag andere mensen leren kennen?
  • Zijn de kinderen groot genoeg en is het tijd voor verandering?
  •  Studeer je nog en wil je alvast werkervaring opdoen?

Vrijwilligerswerk is de ideale manier om je in te zetten, je krijgt er ervaring, contact met buurtgenoten en een goed gevoel voor terug. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je beschikbaar bent. Dat kan wekelijks zijn maar ook maandelijks of voor eenmalige activiteiten.

Onze website biedt altijd een actueel overzicht van onze vrijwilligersvacatures. Weet je (nog) niet wat bij je past, dan gaan we samen met jou bespreken wat jouw kwaliteiten en wensen zijn.

De afgelopen jaren vonden al veel vrijwilligers hun weg naar ViiA. Maar we zijn altijd op zoek naar meer succesverhalen!

Schrijf je in!

Lees en bekijk de persoonlijke verhalen van vrijwilligers.

Klik hier voor openstaande vacatures.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

Marella Karpe, namens Geheugen van Oost

Op 21 augustus j.l. stonden Linda en ik voor het kantoor van ViiA aan de Beukenweg, om onze vacatures aan te melden. We vonden meteen dat het kantoor met zijn vrolijke etalage er goed uitzag. De coördinator van het uitzendbureau nam de tijd om onze aanvraag door te nemen en stelde allerlei vragen om zo concreet mogelijk beeld  te krijgen van waar we naar op zoek zijn. Het maakte ons allebei optimistisch toen we hoorden dat ViiA niet alleen de vacature verspreidt maar ook actief gaat werven bij de vrijwilligers in hun bestand. En nu hopen we op een spoedige reactie.

Zoeken naar versterking