Ik zoek vrijwilligerswerk

  • Wil je iets leuks doen en zinvol bezig zijn?
  • Zit je zonder werk en wil je geen gat in je cv?
  • Ben je met pensioen en blijf je graag betrokken bij de buurt terwijl je kennis en ervaring deelt met anderen?
  • Ben je veel thuis en zou je graag andere mensen leren kennen?
  • Zijn de kinderen groot genoeg en is het tijd voor verandering?
  •  Studeer je nog en wil je alvast werkervaring opdoen?

Vrijwilligerswerk is de ideale manier om je in te zetten, je krijgt er ervaring, contact met buurtgenoten en een goed gevoel voor terug. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je beschikbaar bent. Dat kan wekelijks zijn maar ook maandelijks of voor eenmalige activiteiten.

Onze website biedt altijd een actueel overzicht van onze vrijwilligersvacatures. Weet je (nog) niet wat bij je past, dan gaan we samen met jou bespreken wat jouw kwaliteiten en wensen zijn.

De afgelopen jaren vonden al veel vrijwilligers hun weg naar ViiA. Maar we zijn altijd op zoek naar meer succesverhalen!

Schrijf je in!

Lees en bekijk de persoonlijke verhalen van vrijwilligers.

Klik hier voor openstaande vacatures.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

 

Een organisatie dat meer is

Een organisatie dat meer is dan een uitzendbureau voor vrijwilligers. ViiA is een steunpunt voor mensen uit de buurt. De mensen die er werken hebben hart voor de zaak en dat stralen zij uit naar elke hulpvrager of vrijwilliger die bij ViiA naar binnen stapt. ViiA werkt vanuit de persoon. Zij zijn op zoek naar de juiste klik tussen mensen en daarom weten zij veel vrijwilligers aan te trekken die zich voor langere perioden inzetten. CHAPEAU, en ga zo door!

Maartje
Vrijwilliger