Kennismarkt Oost

Laat je kennis groeien!

Speciaal voor mantelzorgers en vrijwilligers is er het online kennisplatform oost.kennismarkt.amsterdam voor (gratis) cursussen en workshops. Kennismarkt Oost zorgt ervoor dat we kennis delen met elkaar. Dit aanbod is voor mensen die in stadsdeel Oost wonen en iets voor anderen doen of willen gaan doen als vrijwilliger.

In navolging van kennisplatformen in een drietal andere stadsdelen is in samenwerking met Dynamo, Civic, ViiA, Vrijwilligersacademie en Stadsdeel Oost dit platform vormgegeven. Het is ontstaan uit het idee om zoveel mogelijk vrijwilligers en mantelzorgers in Stadsdeel Oost de mogelijkheid te geven mee te laten doen aan cursussen en workshops. Het uiteindelijke doel is dat vrijwilligers en mantelzorgers zich beter toegerust en geïnspireerd voelen.

Dit digitaal platform is dé plaats waar mensen, organisaties en bedrijven elkaar vinden en kennis kunnen uitwisselen. Op basis van vraag en aanbod in stadsdeel Oost, ontstaan er (nieuwe) cursussen, workshops, lezingen en meer. Iedereen kan aangeven waar de belangstelling naar uit gaat.

 

Meer informatie:
kennismarkt@postoost.nl
06-552 19 310 | 020 495 2250