Vacature Stop

Beste relatie,

 Dagelijks melden zich bij ons nieuwe vrijwilligers aan en de vraag om vrijwilligers blijft groeien. Het gaat dus goed met ViiA. Echter de groei in vraag en aanbod in combinatie met de bezuinigingen van de afgelopen jaren zorgen ervoor dat we veel meer werk hebben dan we aan kunnen met ons team. Dit betekent dat we een vervelende maatregel moeten nemen.

 Tot 1 januari 2019 nemen we geen nieuwe vacatures meer in behandeling van grotere organisaties die zelf gefinancierd worden door de stad, het stadsdeel of met zorggelden.

 We hebben deze maatregel zo lang mogelijk uitgesteld omdat we het heel jammer vinden dat we jullie niet kunnen helpen. Tegelijkertijd kunnen we onze vrijwilligers minder mogelijkheden bieden om een passende en leuke klus te vinden. Wij zien echter op dit moment geen andere mogelijkheid om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen.

Reeds uitgezette vacatures nemen we nog gewoon in behandeling en zelfstandig wonende particulieren (of via hun hulpverleners) en bewonersinitiatieven kunnen ook nog gewoon hun hulpvraag aan ons stellen.

In december zullen wij de situatie opnieuw beoordelen en we hopen snel beter nieuws te hebben!

Met vriendelijke groet,

Nynke Ypenga,

Directeur Stichting ViiA

Comments are closed.