Stichting ViiA

ViiA lanceert nieuwe wervingscampagne


Op 1 oktober start de nieuwe wervingscampagne van ViiA, het uitzendbureau voor vrijwilligers. De campagne is o.a. te zien in het straatbeeld van Amsterdam-Oost, in diverse culturele instellingen en online. Deze campagne laat op een aansprekende manier zien dat je via ViiA divers vrijwilligerswerk kunt doen.

Uit onderzoek blijkt dat 30% van de Amsterdammers bereid is vrijwilligerswerk te doen als ze worden gevraagd (Bron: VCA). De campagne haakt hierop in door het beeld van de vrijwilliger blanco te laten zodat de potentiele vrijwilliger zichzelf hierin kan plaatsen. Op Facebook kun je jezelf of je vrienden ‘taggen’ van wie je vindt dat ze in de betreffende vrijwilligersvacature passen.

ViiA is het uitzendbureau voor vrijwilligers in Amsterdam Oost. Met een gevarieerd aanbod van vrijwilligerswerk én door persoonlijk contact met vrijwilligers maakt ViiA vele succesvolle matches. Het uitzendbureau maakt op jaarbasis meer dan 300 matches en verwacht de komende jaren een toename.

Via www.viia.nl kunnen vrijwilligers zich bij ViiA inchrijven. Cliënten, hulpvragers en opdrachtgevers kunnen een vacature plaatsen. De match die ViiA maakt is mede succesvol door een persoonlijke aanpak. Bij het matchen gaat ViiA uit van de interesse en het talent van zowel de hulpvrager als de vrijwilliger. De database van ViiA met gegevens van vrijwilligers en hulpvragers helpt daarbij.

Comments are closed.