Agenda open trainingen ‘werven vrijwilligers’

Veel organisaties hebben moeite om vrijwilligers te vinden. ViiA vindt nog steeds veel nieuwe vrijwilligers. Vaak krijgen wij de vraag: “hoe doen jullie dat toch”. 

ViiA heeft veel ervaring met het werven, selecteren en inzetten van vrijwilligers. Er zijn nog steeds heel veel mensen die bereid zijn zich in te zetten voor een ander, we moeten het alleen wel op de juiste manier vragen! Voor dat vragen gebruiken we slimme technieken uit de marketing en uit de professionele werving- en selectiebranche.

In een training van een dag gaan we met jullie aan de slag. We zoeken samen met jullie uit wie je nodig hebt en hoe je die vrijwilligers vindt. We bespreken welke technieken eraan ten grondslag liggen zodat je ook snapt waarom het op die manier beter werkt.

Aan het einde van de training heb je een kant en klaar plan van aanpak, speciaal voor jouw organisatie waarmee in je eigen organisatie aan de slag gaat om vrijwilligers te werven.

Data & kosten
De eerst volgende training is op vrijdag 29 november 2019 van 09:30 uur tot 16:00 uur.  Deelname is € 500,- p.p. inclusief lunch. De training gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Aanmelding
Stuur een mail naar n.ypenga@viia.nl met je naam, organisatie, telefoonnummer en de dag waarop je deel wilt nemen

Maatwerk
Naast de inloop organiseren wij ook maatwerktrainingen voor uw organisatie. Voor meer info met betrekking tot maatwerktrainingen neem contact op met Nynke Ypenga via 020-495 2250 of n.ypenga@viia.nl