Testimonials

Op deze pagina lees de testimonials, oftewel ervaringen, van onze vrijwilligers, hulpvragers en opdrachtgevers met ViiA en vrijwilligerswerk.

Wil je ook je eigen ervaring met/over ViiA delen? Klik dan hier en vul het formulier in. Wil je meer uitgebreide verhalen van onze vrijwilligers lezen? Klik dan hier.

Elise Klinkenberg (ViiA vrijwilliger)

Via ViiA ben ik terecht gekomen bij ABC & Dynamo. Heel leuk werk, lieve mensen.

Een organisatie dat meer is

Een organisatie dat meer is dan een uitzendbureau voor vrijwilligers. ViiA is een steunpunt voor mensen uit de buurt. De mensen die er werken hebben hart voor de zaak en dat stralen zij uit naar elke hulpvrager of vrijwilliger die bij ViiA naar binnen stapt. ViiA werkt vanuit de persoon. Zij zijn op zoek naar de juiste klik tussen mensen en daarom weten zij veel vrijwilligers aan te trekken die zich voor langere perioden inzetten. CHAPEAU, en ga zo door!

Maartje
Vrijwilliger

Mooie vrijwilliger via Viia

De ZorgHerberg bestaat nu 4 jaar. In de ZorgHerberg wordt hospicezorg gegeven. Vrijwilligers zorgen daar voor een warme en veilige sfeer. Veel van onze vrijwilligers komen van ViiA. We zijn heel blij met deze mooie mensen en met de zorgvuldige werving en begeleiding van de vrijwilligers door ViiA. De persoonlijke benadering en het meedenken van ViiA ervaren we als erg ondersteunend.

Gerda Naber
De ZorgHerberg-Oostpoort

Marian Iping, Ambulant begeleider Cordaan (Team Oost)

Als ambulant begeleider van Cordaan heb ik nu meerdere keren een beroep gedaan op ViiA en dat verliep erg prettig. Soms kan het even duren maar dan is er een goeie match met adequate hulp. Er werd goed met me meegedacht op een persoonlijke manier.

Dus, graag tot een volgende keer.

Erna Leussink (ViiA vrijwilliger)

Geweldig om uit te wisselen! Vrijwilligers doen het voor hun plezier en zijn dus blijvers. Succes!

Melani (ViiA vrijwilliger)

Via ViiA komen mensen verder.

Marella Karpe, namens Geheugen van Oost

Op 21 augustus j.l. stonden Linda en ik voor het kantoor van ViiA aan de Beukenweg, om onze vacatures aan te melden. We vonden meteen dat het kantoor met zijn vrolijke etalage er goed uitzag. De coördinator van het uitzendbureau nam de tijd om onze aanvraag door te nemen en stelde allerlei vragen om zo concreet mogelijk beeld  te krijgen van waar we naar op zoek zijn. Het maakte ons allebei optimistisch toen we hoorden dat ViiA niet alleen de vacature verspreidt maar ook actief gaat werven bij de vrijwilligers in hun bestand. En nu hopen we op een spoedige reactie.

Zoeken naar versterking

Topbemiddelaar!

ViiA bemiddelt al 4,5 jaar vrijwilligers voor stichting Instrumentendepot Leerorkest . ViiA is voor ons een onmisbare partner omdat wij in grote mate afhankelijk zijn van mensen die zich vrijwillig voor ons willen inzetten.
ViiA heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie . Zonder ViiA hadden wij ons ideaal om het bespelen van een muziekinstrumenten voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk te maken moeilijker kunnen realiseren!

Esther Mapp
medewerker van Stichting Instrumentendepot Leerorkest

ViiA is een erg betrouwbare,

ViiA is een erg betrouwbare, professionele en betrokken vrijwilligersorganisatie. Het is altijd fijn om met ze samen te werken!

Annabella Cusell
Burennetwerk Amsterdam en Buurthulp Oost

Shelly C. (ViiA vrijwilliger)

Om iets voor de ander te betekenen geeft mij veel voldoening.

ViiA Vrijwilliger

Vrijwilligster zijn leidt af en toe tot “grappige” situaties, bijvoorbeeld onverwachtse ontmoetingen. Dat is leuk!

Marcia Oosterwolde (ViiA vrijwilliger)

Ik ga altijd nog met een prettig gevoel naar mijn vrijwilligerswerk. Ik ben tevreden, dankbaar en ik heb plezier.

ViiA bedankt!

Lydia Joziasse (ViiA vrijwilliger)

ViiA: Altijd gezellig.

Graag maakt MyCoach weer gebruik

Graag maakt MyCoach weer gebruik van jullie goede diensten!

Joost van Rossum
MyCoach

Creatieve omschrijvingen

Door de creatieve omschrijvingen van vacatures worden de vrijwilligers sneller enthousiast.
Als er een match is zijn de vrijwilligers gemotiveerd en trouw.

Viia is een van die

Viia is een van die vreemde plekken waar ze zowel warm zijn maar ook succesvol. Het zou goed zijn voor Amsterdam als deze laagdrempelige toegang tot vrijwilligers tot wat groters doorgroeit.

Alain Nagel
Vrijwilliger

Alisa Volodimerova, namens Vrouwencentrum de Kat

Wij zijn ook erg bij met alle hulp die wij tot nu toe van jullie hebben mogen ontvangen en natuurlijk van enthousiaste ViiA team en geweldige vrijwilligers die zijn via jullie bij De Kat komen werken!

Prettige partner om mee samen te werken

Wij hebben een aantal keren een beroep gedaan op ViiA om te helpen zoeken naar passende vrijwilligers voor functies die lastig te vervullen zijn. Het is erg prettig met ze samen werken. Ze zijn professioneel in hun communicatie en bij de bemiddeling van kandidaten kun je er vanuit gaan dat ze goed hebben gekeken naar de wensen en behoeften en dat op elkaar afstemmen.

Joke Schoofs (ViiA vrijwilliger)

Zonder vrijwilligerswerk zou mijn leven eentoniger zijn.

Goede samenwerking

Ik werk al een tijd samen met de ViiA. We hebben hebben goede ervaring met vrijwilligers die bij Het BuurtAtelier hebben gewerkt.
De communicatie met de medewerkers is altijd helder en prettig.

Mette Steincke
Projectleider van Het BuurtAtelier

Fantastische samenwerking

De afgelopen alweer bijna zes jaar heeft de FlexBieb fantastisch kunnen samenwerken met stichting ViiA.
Het merendeel van onze vrijwilligers is en was afkomstig van ViiA.
Zonder ViiA hadden we nooit kunnen worden wat we zijn geworden!